Fixa filmstjärnelooken med ett par solglasögon

Alla filmstjärnor äger ett par solglasögon. Av någon anledning tror de att om de bär ett par brillor med mörka glas mitt i natten slipper de bli igenkända. Det är snarare så att om någon kommer i solglasögon då det är bäcksvart ute så undrar alla genast vem galningen är och man slänger istället ett extra öga och vips så har kändisen gått från att varit osynlig till iögonfallande. Här följer en lista hur du på ett enkelt sätt kan bli kändis:

  1. Flygplatsen

Här är det viktigt att du bär något med huva så att du snabbt kan dra den över huvudet så att ingen ser dig. Vilket plagg som helst fungerar, one pice eller hoodtröja kvittar så länge det finns en luva. Det är även viktigt att luvan verkligen används kombinerat med ett par solglasögon samtidigt som du tittar mer i marken då du går. Titta för guds skull inte upp för någon kan lägga märke till dig. En ganska konstig företeelse eftersom det oftast är ett myller av folk på flygplatsen som alla är stressade och ingen skulle förmodligen lägga märke till dem med ett normalt beteende. Ledorden är alltså huva och solbrillor på flygplatsen.

Paris Hilton på flygplatsen

Paris Hilton på flygplatsen

  1. Fiket

Du ska inte tro att du är någon om du inte har besökt Starbucks och äger en av deras kaffekoppar. Det finns en orsak till att det heter Star i början, det är nämligen här alla stjärnor hämtar sitt kaffe. Glöm inte bort att håret gärna ska vara otvättat och slarvigt uppsatt i en tofs. Kläderna bör vara leggings och en stor stickad kofta i någon grådaskig färg och än en gång, glöm inte dina Gucci solglasögon. Vänta gärna inne på Starbucks tills du ser en fotograf och då lämnar du hastigt fiket med koppen väl synligt i handen och huvudet nedsänkt. Ledorden för att besöka fiket är nedklädd med en Starbuckskopp som accessoar.

Britney Spears Starbucks

Britney Spears med Gucci solglasögon efter besök hos Starbucks

  1. Nattklubben

Här kan du för en gång skull bära dyra snygga märkeskläder. Boka tid hos frisören och unna dig en snygg festfrisyr. Fixa naglar och hår på salong och klä upp dig ordentligt men glöm inte att ta med dina solglasögon, det är ju trots allt blinkande lampor på nattklubbar så de kommer garanterat till användning. Gå direkt till dörren, stå aldrig någonsin i kö, byt hellre klubb till en folktom men stå aldrig i kö. När du kommer in på klubben gör dig osynlig trots alla pengar och energi du lagt ner på din outfit. När dina vänner dansar, sitt kvar i hörnet. Ledordet är, var osynlig.

Följ råden och snart kommer det viskas och pekas bakom din rygg om vem denna filmstjärna är.